Buurt Preventie Team

van Horst tot Heikant

Burendag 2015 leeft ook bij de jeugd.

Met dank aan het oranje fonds en de gemeente P1090771hadden we weer een onvergetelijke dag. En het was op die zondag ook nog eens heel mooi weer.

We hadden dit jaar vooral gemikt op de jeugd. Maar ook de ouderen zijn niet vergeten.

Het verliep dit jaar niet zoals andere jaren, dat het meeste publiek omstreeks hetzelfde tijdstip aanwezig was.  Over de hele middag verspreid was er aanloop.

De meeste bezoekers tijdens de vorige burendagen waren boven de 45. Dat was dankzij het assortiment aan toestellen dit jaar wel wat anders. De jeugd tot 12 jaar was in grote getale aanwezig. Het was echt een mix van jong en oud.

Het baP1090775kske koffie van het Oranje fonds en de Fa Krieken, en het fris van AH Kaatsheuvel werd zoals altijd weer door iedereen gewaardeerd.

 

P1090774

Voor de kleintjes was er natuurlijk het kasteeltje waar ze behalve lekker weg konden dromen ook hun energie kwijt konden.

 

Voor P1090787de  avonturiers was een heuse klimwand neergezet die toch minstensIMG_0794 6 a 7 meter hoog was. Je zou hier verwachten dat de jeugd in de leeftijd vanaf 10 jaar hun hart konden ophalen. P1090813Zoals je ziet hebben ook de kleintjes hier veel plezier aan  beleefd. IMG_0794

foto 2

Het was af en toe wel dringen om aan de beurt te komen, maar uiteindelijk kon iedereen minstens een maal zijn hart ophalen aan deze uitdagende wand.
P1090815De sportieveling kon zijn hart ophalen in het pannaveldje, waar niet alleen plaats was om een balletje te trappen, maar ook om heerlijk te ontspannen en te genieten van de kleintjes.

De muziek was dit jaar niet gelopen zoals we gewild hadden. Er gaat tenslotte niets boven een orkestje. Toch kon iedereen genieten van de disco, die gratis verzorgd werd door een buurt genoot.

P1090800P1090798

Ook het schminken en het versieren van de cake werd goed bezocht. Meestal zijn het de kleintjes welke hier enthousiast over zijn. In onze buurt denken we daar blijkbaar anders over, en is het geschikt voor alle leeftijden. P1090792P1090794

 

 

 

 

 

Voor de handelaren onder de deelnemers was er gelegenheidP1090784 om de waren die al 30 jaar in de kast  gelegen hadden, van de hand te doen. Menig inwoner van het appartementencomplex, en bewoners welke aan het plein wonen, deden hier een poging toe.

 

We kunnen dus weer stellen dat jong en oud hebben ook dit jaar weer hebben genoten van de burendag.

 

Please follow and like us:

Posted under: Ingekomen berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *