Buurt Preventie Team

van Horst tot Heikant

Burendag 2017 op de valreep gerealiseerd

Het lijkt erop, dat we een abonnement hebben op goed weer. Voor de 5e jaar achtereen was het een uitgelezen dag, wat een voor, maar ook weer een nadeel is. Tenslotte gaat het ons, om een zo groot mogelijk publiek, wat je niet krijgt, op een vooraf aangekondigde mooie dag.

Dit jaar was er eigenlijk geen burendag gepland. We hadden te weinig leden die het mee wilde organiseren. Uiteindelijk vlak voor de sluiting-termijn van het Oranjefonds, en over de aanmeld periode naar de gemeente, werd toch de knoop nog doorgehakt om de organisatie weer leven in te blazen.
Een paar nieuwe bewoners werden bereid gevonden om de verantwoording naar het Oranjefonds te tekenen, waardoor we konden beginnen met de organisatie.
In allerijl werden onze leveranciers benaderd om de materialen te reserveren voor deze dag.

Een buurtbewoner werd gelukkig bereid gevonden om het schminken op zich te nemen. Toen de lengte van de rij te lang werd, stond er iemand klaar om assistentie te verlenen.

Natuurlijk mag een stukje muziek op zo’n dag niet ontbreken. We hadden ook dit jaar weer pech dat de organisatie welke we uitgenodigd hadden, vrij kort voor de burendag een reden had om af te zeggen. Erg vervelend allemaal, want er gaat niets boven een stukje live muziek. Gelukkig hadden we een geluidsinstallatie ter beschikking van een mede bewoner en werden we getrakteerd op gepaste muziek voor elke leeftijdsgroep.

Ook de rommelmarkt, al was het maar 1 tafel, dus wel heel erg mini, werd opgezet.

Vanzelf sprekend mocht de koffie met cake niet ontbreken. Ook voor de kleintje was fris, en natuurlijk niet te vergeten de gretig afgenomen marshmallows.

Ook voor dit jaar geld weer dat zo’n evenement niet van de grond komen als we niet ondersteund worden door buurtbewoners die elk jaar de handen uit de mouwen willen halen om alles mee op te bouwen. Voor al dat goede werk willen wij als BPT, jullie van hier uit heel hartelijk  danken. Om niet te vergeten de vergoeding welke we mochten ontvangen van het Oranjefonds. Zonder de financiële bijdrage hiervan hadden we dit weer niet uit kunnen voeren.

Please follow and like us:

Posted under: Ingekomen berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *