Buurt Preventie Team

van Horst tot Heikant

Burendag 27 september 2015

Op zondag 27 september is het weer zo ver, de burendag. Buurt Preventie Team (BPT) Van Horst tot Heikant organiseert deze dag voor alle bewoners van de wijk. Het fenomeen Burendag bestaat inmiddels 10 jaar en is de laatste jaren in veel buurten opgepikt. Een dag om nader tot elkaar te komen als buren. Ogenschijnlijk onbekenden van elkaar blijken na een paar woorden gewisseld te hebben toch raakvlakken te hebben. Kinderen die elkaar opzoeken om samen te spelen. Onder het genot van een hapje en drankje keuvelen over vroeger of juist over de toekomst. Kortom een dag de (sociale) verbondenheid binnen onze wijk te vieren en uit te breiden.

Zondag 27 september zijn alle buurtgenoten van harte welkom op het plein aan de Pastor Rietstraweg (achter Rosegaerde / Parkzicht). De dag start om 13:00 met tal van activiteiten voor alle leeftijden. Zo is er een springkussen aanwezig en wordt de dag opgeluisterd met muziek. Een uitdagend parcours voor de oudere jeugd en een rommelmarkt om af te struinen. Tal van andere activiteiten worden gehouden, komt dat zien. Relaxed zitten en kletsen met een kop koffie of fris is ook mogelijk en bij slecht weer hebben we voldoende ruimte om droog en warm te blijven.

Onze buurtgenoten en BPT Van Horst Tot Heikant heten elkaar welkom op de Burendag. Voor vragen zijn we te bereiken op: info@bpt-vanhorsttotheikant.nl

Please follow and like us:

Posted under: Ingekomen berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *